Бореновић и Хагелберг: Европски пут БиХ приоритет!

Предсједник Партије демократског прогреса Бранислав Бореновић разговарао је данас са амбасадором Шведске у БиХ Андерсом Хагелбергом о актуелној политичкој ситуацији у Републици Српској и БиХ.

Саговорници су се сложили да је европски пут БиХ приоритет и да треба учинити све како би биле спроведене економске реформе, које би омогућиле бољи животни стандард грађана.

Током разговора предсједник Бореновић је истакао да је Партија демократског прогреса посвећена стабилизацији политичких прилика и стварању позитивног амбијента у Републици Српској и БиХ. У том свјетлу, предсједник Бореновић је упознао шведског амбасадора са приједлогом Декларације коју је ПДП јуче предложила коалиционим партнерима на нивоу БиХ чији је основни циљ да се у фокус политичког живота врате питања која се тичу будућности, а не прошлости.

Предсједник Бореновић је захвалио шведском амбасадору за напоре које та земља чини за стабилизацију прилика у БиХ. Састанак је одржан у просторијама Партије демократског прогреса у Бањалуци.

The post Бореновић и Хагелберг: Европски пут БиХ приоритет! appeared first on Партија демократског прогреса.