Дан побједе Српске – Савез за промјене у Бањалуци потписао споразум

Странке Савеза за промјене данас су у Бањој Луци потписале Споразум о принципима заједничког дјеловања. Потписе на Споразум ставили су предсједници СДС-а, ПДП-а, НДП-а, Српске радикалне странке, Напредне Странке Српске, Српске напредне Странке, партије “Слобода”, Листа Правда и ред, Савез за останак и Сељачке странке.

Кандидат за члана Предсједништва БиХ Младен Иванић сигуран је да ће он, као и кандидат Савеза за промјене за предсједника Републике Вукота Говедарица сигурно побиједити на октобарским изборима.

Церемонија потписивања

„Српска треба нормалан живот, бољу перспективу за младе, већу брига о многочланим породицама, развој, сигурност, а не несигурност и неизвјесност“, нагласио је Иванић.

Младен Иванић – Српски члан Предсједништва БиХ

Иванић истиче да Савез за промјене нуди стабилну перспективу грађанима Српске.

„Ово је битка људи у Републици Српској, за властито достојанство и ову битку можемо побиједити само заједно с грађанима. И ову битку ћемо побиједити – увјерен је он.

Лидер СДС-а и кандидат за предсједника Вукота Говедарица увјерава да ће побиједити на изборима, јер су, тврди, побиједили све оне који су мислили да у Републици Српској не може да буде другачије.

Вукота Говедарица – Кандидат за предсједника Републике Српске

„Народ је побиједио страх и одлучан је да крене за нама“ навео је Говедарица истичући да ће осигурати бољи живот грађана Српске, која ће бити безбједна и просперитетна.

„У октобру спремамо велику побједу и то ће бити побједа Републике Српске. Тај дан треба да побиједи народ у Републици Српској. Морамо да побиједимо апсолутизам, сиромаштво, корупцију, одлив младих“, казао је предсједник СДС-а.

Тврди да су представници Савеза за промјене у досадашњим активностима у власти на нивоу БиХ остварили добре резултате, те да су одбранили позицију Републике Српске.

Драган Чавић – предсједник НДП-а

Предсједник НДП-а Дрган Чавић истакао је да је овом друштву потребна промјена, да се прошлост поштује, садашњост да буде подношљива, а будућност обећавајућа.

”Поштујући прошлост остварићемо праведно и просперитетно друштво за све нас у будућности, јер не желимо само мијењати власт након 7. октобра, већ цјелокупне друштвене односе”, поручио је Чавић након потписивања Споразума.

Слоган Савеза за промјене је „Дан побједе Српске“.

Извор: vijesti.ba

The post Дан побједе Српске – Савез за промјене у Бањалуци потписао споразум appeared first on Narodni demokratski pokret (NDP).