Игор Црнадак сусрео се с амбасадорком Републике Словеније у БиХ Зорицом Букинац

Министар иностраних послова Босне и Херцеговине Игор Црнадак сусрео се 29. марта 2018. године с амбасадорком Републике Словеније у БиХ Зорицом Букинац.

Главне теме састанка министра Црнатка и амбасадорке Букинац били су билатерални односи и наставак еуропског пута БиХ. Министар Црнадак и амбасадорка Букинац истакнули су како су односи између БиХ и Словеније добри и пријатељски.

Током сусрета, амбасадорка Букинац је уручила позив министру Црнатку за учествовање на политичком сегменту на министарском нивоу, у склопу „Креативног форума Љубљана“, који ће се одржати 12. априла 2018. године у Љубљани.

Током боравка министра Црнатка у Љубљани 12. априла 2018. године, одржат ће се и билатерални сусрет министра Црнатка и замјеника премијера и министра иностраних послова Републике Словеније Карла Ерјавеца.

Тема разговора министра Црнатка и амбасадорке Букинац били су и економски односи између двије земље, те будуће учествовање Словеније на „Сарајево бизнис форуму“ у априлу ове године.

Чланак Игор Црнадак сусрео се с амбасадорком Републике Словеније у БиХ Зорицом Букинац се појављује прво на Партија демократског прогреса.