Конференција ”Три корака за бољу Српску” одржана у Бањалуци (VIDEO)

Конференцију ”Три корака за бољу Српску” данас је у Бањалуци отворио предсједник НДП-а Драган Чавић са коалиционим партнерима и представницима НС-а, СНС-а и партије СЛОБОДА. Конференцији су присуствовали носиоци листа и кандидати за за Опште изборе 2018. године из свих изборних јединица и за све нивое власти.

Конференција ”Три корака за бољу Српску” – Бањалука

”Очекујемо бољи резултат него 2014. године и постоји велики оптимизам у погледу изборне побједе и промјена које долазе у октобру. Ова коалиција иде на директан мандат у свим изборним јединицама, а очекујемо најмање седам директних мандата за Народну скупштину Републике Српске”, поручио је Чавић окупљенима у Бањалуци.

Конференција ”Три корака за бољу Српску” – Бањалука

Он је истакао да грађани требају да слободно и масовно изађу на изборе, јер ће, како је рекао, овај политички блок учинити све да обезбједи транспарентност и законтост изборног процеса.

„Нека се људи не боје изаћи на изборе и нека не насиједају на подвале. Ми желимо да изборни дан буде дан демократије. Учинићемо све да будемо примјер позитивног односа према изборном процесу и да будемо једна од странака која ће говорити о будућности”, казао је Чавић.

Погледајте и видео изјаву те кадрове са конференције:

Чавић – Обраћање на конференцији ”Три корака за бољу Српску”

⬆ Данас је у Бањалуци одржана конференција ”Три корака за бољу Српску”, коју је отворио предсједник НДП-а Драган Чавић, заједно са шефовима партнерских странака Коалиције НДП ДРАГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА. 👉 #NDPDraganCavic #trikoraka #zaboljuSrpsku #konferencija #banjaluka

Posted by Народни демократски покрет / Narodni demokratski pokret on Tuesday, September 4, 2018

Извор: Информативна служба Коалиције НДП ДРГАН ЧАВИЋ – НС – СНС – СЛОБОДА.

The post Конференција ”Три корака за бољу Српску” одржана у Бањалуци (VIDEO) appeared first on Narodni demokratski pokret (NDP).