МЗ Петрићевац за промјену власти у Бањалуци

У бањалучкој мјесној заједници Петрићевац вечерас је пред великим бројем грађана одржана јавна трибина Партије демократског прогреса. На овој трибини су се грађанима представили кандидати за одборнике ПДП-а на челу са носиоцем листе Зораном Талићем, те кандидат Савеза за промјене за градоначелника Бањалуке Драган Чавић. Tроје ПДП-ових кандидата за одборнике на предстојећим изборима, који долазе из мјесног одбора Петрићевац били су домаћини овог скупа. То су Драшко Станивуковић, Дијана Јешић и Јово Савановић.

„Као омладинац и као предсједник Савјета младих ПДП-а, рећи ћу вам овдје да смо ми једина омладина која је у протекле двије године изашла на протесте и рекла стоп, то не ваља, не може тако. Бунили смо се, противили, рекли да не ваља и зато смо овдје чиста образа пред вама“, рекао је Драшко Станивуковић

Дијана Јешић је рекла да заједно са својим колегама кандидатима ПДП-а има програм којим су обухваћени сви сегменти живота у граду Бањалуци, а представила је грађанима дио програма који се односи на побољшање статуса особа са инвалидитетом.

Јово Савановић, као дугогодишњи предсједник мјесног одбора ПДП-а Петрићевац говорио је о лошем стању инфраструктуре у овој мјесној заједници и упитао: „Драги моји суграђани, је ли нормално да у двадесет првом вијеку послије сваке јаче кише наш Петрићевац плива у фекалијама, да проблем уличне расвјете још увијек није ријешен, да немамо просторије мјесне заједнице?“ Рекао је да је грађанима Петрићевца доста лажних обећања и да је вријеме за промјену власти у Бањалуци.

Зоран Талић је истакао да Партија демократског прогреса има програм који је предвидио рјешења за проблеме са којима се грађани мјесне заједнице Петрићевац сусрећу. Међу некима од њих су планови за рјешења инфраструктурних проблема, план за отварање вртића, план за градњу објекта мјесне заједнице и план за легализацију објеката за становање угрожених категорија становништва.

The post МЗ Петрићевац за промјену власти у Бањалуци appeared first on Партија демократског прогреса.