НДП у Бањалуци и читавој Републици биљежи раст повјерења грађана

Велики број активних чланова и сталан прилив нових показатељ је рада и оперативности наше организације у Бањалуци, а то говоре и нова истраживања јавног мњења”, истакао је предсједник Градског одбора Крсто Јандрић пред почетак сједнице данас у Бањалуци.

На данашњој сједници одлучивало се о пријему нових чланова, оперативним активностима за мјесец јун, формирању изборних штабова те утврђивању листа за Опште изборе.

Крсто Јандрић, предсједник ГрО НДП Бањалука

Сједници у Бањалуци данас је присуствовао и предсједник НДП-а Драган Чавић, који се обратио присутнима излажући информацију о политичкој ситуацији у Републици Српској и активностима које НДП проводи на свим нивоима.

Драган Чавић, предсједник НДП-а

Он је истакао да је изузетно задовољан до сада постигнутим циљевима и динамици рада странке у читавој Републици Српској.

”Мислим да смо имали озбиљне активности ранијих мјесеци у читавој Републици Српској и такав темпо рада ћемо задржати и у будуће”, нагласио је Чавић

Овом приликом предсједник Чавић говорио је и о коалционом односима унутар опозиционог блока и плановима за предстојеће изборе.

„Странке Савеза за промјене сутра потписују коалициони споразум, а блок око НДП-а, са још десет политичких субјеката, подржава кандидате Вукоту Говедарицу за предсједника Републике и Младена Иванића за члана Предсједништва.“, рекао је Чавић

Извор: Информативна служба НДП-а

The post НДП у Бањалуци и читавој Републици биљежи раст повјерења грађана appeared first on Narodni demokratski pokret (NDP).