Опозиција симболично отворила „улаз за грађане“ у бањалучкој градској управи

На главном улазу у зграду градске управе у Бањалуци данас је симболично постављена табла са натписом “Улаз за грађане”. Представници Савеза за промјене, предвођени заједничиким кандидатом за градоначелника Драганом Чавићем, предсједником ПДП-а Браниславом Бореновићем, те носиоцима одборничких листа ПДП-а и НДП-а: Зораном Талићем и Драганом Талићем, овим перформансом су хтјели да ставе до знања грађанима да планирају градску управу отворити према грађанима Бањалуке.

„Симболика затворености ових врата за грађане већ пуну деценију говори колико је градска администрација отуђена од грађана. Ово је једини град у региону у коме је главни улаз намијењен за администрацију, а споредни за грађане“, изјавио је кандидат за градоначелника Драган Чавић и додао да градска администрација треба да буде сервис грађанима.

Предсједник Градског одбора ПДП-а и носилац ПДП-ове одборничке листе на предстојећим изборима Зоран Талић је овом приликом истакao да ће након побједе Савеза за промјене грађани имати много бољи приступ информацијама и увид у рад Административне службе града Бањалука, те да је побољшање транспарентности једна од најважнијих ставки у програму ПДП-а за бољу Бањалуку.

dscf7590 dscf7591 dscf7593 dscf7596

The post Опозиција симболично отворила „улаз за грађане“ у бањалучкој градској управи appeared first on Партија демократског прогреса.