ПДП Дервента наставља у добром правцу

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је вечерас да је ПДП у Дервенти увијек био јак и да очекује да ова странка понови изборни резултат од претходних избора и освоји најмање четири одборничка мјеста.

ИСКРЕНА САРАДЊА УНУТАР СЗП ДЕРВЕНТА

“Ово је једна од првих општина гдје смо договорили сарадњу унутар Савеза за промјене, што показује да се ради о искреној сарадњи ПДП-а и СДС-а, али и осталих чланица савеза. Наде Планинчевић је будући начелник и има стопостотну подршку ПДП-а да води општину, вјерујемо у добром правцу”, рекао је новинарима Бореновић, који је вечерас присуствовао централној трибини Општинског одбора ПДП-а Дервента.

Носилац одборничке листе ПДП-а Дервента Милан Ђукић рекао је да је партија дала значајан печат развоју општине и да очекује добар изборни резултат.

“Програм је увијек базиран на економију, више радних мјеста, инфраструктуру, издвајање најмање шест одсто буџета за подстицаје у пољопривреди, стварање фонда `треће дијете`, на уштедама, смањењу плата општинским функционерима за 20 одсто, те објављивање на интернету свих плаћања из буџета већих од 500 КМ”, рекао је Ђукић.

Заједнички кандидат Савеза за промјене за начелника општине Наде Планинчевић рекао је да је вечерашња трибина потврда побједе у Дервенти.
“Јасно смо дефинисали политику, урадили квалитетну анализу стања и имамо рјешења за све проблеме. Желимо да Дервентом влада скупштина и народ, а не СНСД и Милорад Симић”, рекао је Планинчевић новинарима.

Трибини су присуствовали представници чланица Савеза за промјене на локалном нивоу.

The post ПДП Дервента наставља у добром правцу appeared first on Партија демократског прогреса.