ПДП: Имамо рјешења

Вријеме је да се политика престане гледати као инструмент за остваривање личног интереса. Ја га у политици немам, него стављам све своје капацитете у стварање боље будућности. За своју дјецу, за нашу дјецу. Учимо их да су побједници, а не губитници – порука је коју је синоћ на трибини у бањалучкој Мјесној заједници Обилићево у име ПДП послала предсједник Економског савјета ПДП Јелена Тривић.

Тривићева је рекла да нас је неко увјерио “да је добро, само док не пуца”.

“Требају нам људи који ће нам гарантовати мир, стабилност и напредак, а то су у првом реду Младен Иванић и Вукота Говедарица. Пријетње ратом, изолација, сукоб и несигурност нам не требају”, рекла је Тривићева.

У бањалучкој Мјесној заједници Обилићево одржана је трибина „Договор са новом генерацијом“ у организацији Политичке академије ПДП-а.

Са грађанима Обилићева разговарао је и предсједник ПДП Бранислав Бореновић који је поручио да ПДП-ов “Програм обнове Републике Српске” нуди детаљна рјешења – како повећати пензије и плате, смањити доприносе, како мотивисати иностране фирме да овдје отворе своја представништва.
“Имамо визију и знамо како обновити Српску. Сигуран сам да ћемо сви заједно направити историјски искорак, који ће довести до незаустављивог таласа промјена. Република Српска има огроман капацитет и могуће је Српску обновити у економском, демографском и моралном смислу“, поручио је Бореновић.

Професор Саша Чекрлија позвао је присутне да дају шансу ПДП-овом “Програму обнове Републике Српске”.
„Треба да дамо шансу сами себи, да наши животи буду достојни човјека. Ми то можемо. Има наде!“, поручио је Чекрлија.

Потпредсједник Градског одбора ПДП Бањалука Драшко Станивуковић рекао је да за њега политика конкретна ствар – да оно што кажемо и буде, конкретан рад, без пуно празне приче, и слиједе видљиви резултати“.

Чланак ПДП: Имамо рјешења се појављује прво на Партија демократског прогреса.