НДП САОПШТЕЊЕ – РЕАКЦИЈА НА ПИСАЊЕ СПУТЊИКА

Џаба се напрасни русофил а некадашњи баштиник лика и дјела Медлин Олбрајт, Милорад Додик, и његове медијске хијене из РТРС-а и СРНЕ труде да продају народу маглу преносећи наручене текстове из ПЕЧАТА, ИСКРЕ, НОВЕ СРПСКЕ ПОЛИТИЧКЕ МИСЛИ, а сада и СПУТЊИКА, – и врапцима на грани је јасно да иза свега стоје разни Ћеранићи и Каргановићи и остали режимски медијски ратници, спремни на политичко проституисање, зарад мрвица из Додикове већ одавно пробушене кесе.
Шупља кеса, шупљи ставови, шупљи покушаји сатанизације опозиције…и ето хомогенизације међу звијерима жељних српско-српских сукоба и подјела.
Нова српска политичка мисао – како то гордо и обећавајуће звучи, али – кад се загребе по површини, открију се разни режимски скрибери, спремни писати небулозе за шаку динара или долара.
Обрад Кесић то ради за шаку долара и за шачицу режимске наклоности и ВИП третмана у Бања Луци када дође Баји на канабе.

Али, за који бенефит то ради извјесна Бранкица Ристић, ауторка јучерашњег текста „Политичко редизајнирање Републике Српске“ коју је емитовала агенција СПУТЊИК, а која је тако била занимљива режимском РТРС-у и СРНИ да су је одмах уврстили у свој програм?

С обзиром да се ради о руској агенцији, режим је брже-боље желио да профитира, залудно се надајући да ће се јавност примити на небулозе да је ријеч о званичном ставу руске државне политике.
Прије ће Додик и његова камарила бити бивши и такозвани него што ће Русија стати на страну једног од два политичка блока у Српској. За сада се шеф режима из Бакинаца мора задовољити искључиво подршком острашћене ауторке тог памфлета и њених инспиратора из Палате Републике у Бања Луци.

НДП – ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА