НДП са грађанима, своји међу својима

Снага је повјерење, а повјерење се стиче.
Сви имамо различите проблеме, али на истом мјесту морамо да их рјешавамо! Ово је најкраћи закључак којим се прецизно заокружује агилна и успјешна тромјесечна активност Градског идбора НДП-а Бања Лука на терену, на састанцима мјесних одбора и становника укупне територије Града Бања Лука.

Мале територијалне јединице, како се административно дефинишу мјесне заједнице, су најбољи показатељ укупног стања у Граду, јер је након деценијског уништења и небриге актуелне власти, једино видљиво и јасно – да ништа није у реду и да овако више не може! Комуналне услуге, инфраструктура, општи степен небриге о заједници корак по корак, довео је Бањалуку до саме провалије. Разлога за бригу, за осуду, али и за револт, имају једнако становници рубних подручја, сеоских приградских домаћинстава, до наших суграђана у самом центру Града.

Зато је на састанцима свих наших мјесних одбора једнака атмосфера – грађани их у све већем броју посјећују, интересују се како да и својим ангажманом допринесу да НДП преузме обавезу да каже „доста је било“ и да се Бања Лука постави у раван са малим европским градовима, који на властитим ресурсима граде свој просперитет.

Бањалука је постала Град у власништву неколицине тајкуна чија је бахатост, злоупотреба и отимачина сломила кичму овог Града. Већином, коју СНСД, ДНС и СПС има у Скупштини Града, гуши се свака иницијатива и указивање на лоповлук и бахатост. Њихов плијен је наша имовина и томе се мора стати украј. Све се зна. Све се види. Бањалучани итекако знају ко је и за шта све крив. Доста је било сакривања, ћутања, прелажења преко истина. Мора се завршити ера безакоња, свакој неправди мора доћи крај. Овогодишњи локални избори су пресудни за Бања Луку, јер даље више не може.

НДП, на челу са Драганом Чавићем има најјаче адуте у својим рукама. Грађани све виде. Грађани говоре. Грађани све знају! Зато је и НДП-ова снага све видљивија, јер ју је Бања Лука препознала.

Зато састанцима свих мјесних одбора присуствују и наши лидери – Драган Чавић и Крсто Јандрић, предсједник Градског одбора НДП-а Драган Талић, одборници у Скупштини града, предсједници стручних одбора, чланови Градског одбора.., јер се само тако гради повјерење и размјењују искуства. На грађанима је и да питају и да очекују и да постављају захтјеве, износе очекивања, а на нама је да се разумијемо и да смо одлучни у једном – ако сад не кренемо, заувијек ћемо стајати. Вријеме је стало, али ће НДП казаљке на том часовнику коначно покренути. Куцнуло је. Одбројавајмо!

4 5 6 7 8 1 9 10 11 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 3 23 24 29 30 25 26 2 27 28